LTG d.o.o.

Switch to desktop

Pravne napomene

1. Uvjeti korištenja web stranica www.ltg.hr

1.1. Korištenje

Svi korisnici materijala sadržanih na web stranicama www.ltg.hr moraju se pridržavati ovdje navedenih uvjeta korištenja i pristupa web stranici LTG d.o.o. ili stranicama povezanim s istom (newsletteri i sl.). 

Svi sadržaji objavljeni na www.ltg.hr ili stranicama povezanim s istom vlasništvo su LTG d.o.o. – Zagreb (u nastavku teksta: LTG d.o.o.) i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Korisnicima nije dopuštena preinaka, kopiranje, distribuiranje, prenošenje, izlaganje, objavljivanje, prodaja, licenciranje i stvaranje izvedenih djela, kao i korištenje bilo kojeg sadržaja dostupnog na stranici ili putem iste za bilo koju komercijalnu ili javnu svrhu bez pismenog pristanka LTG d.o.o., niti se smiju koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu LTG d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani.

Korištenjem sadržaja ove web stranice ili povezanih stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice ili povezanih stranica te prihvaća da će koristiti sadržaj istih isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Pristupom našim stranicama naznačujete da priznajete i prihvaćate sve ovdje navedene pravne uvjete, a ukoliko niste suglasni s istima, molimo da naše web stranice ne koristite.

1.2. Nepostojanje odgovornosti i uskraćivanje prava

LTG d.o.o. će uložiti razumne napore da održi www.ltg.hr web stranicu i s njom povezane stranice potpuno funkcionalnom i da sve objavljene informacije budu točne i potpune, ali nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranice, eventualnu netočnost informacija, kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem netočnih ili nepotpunih informacija ili nemogućnošću pristupa istoj.

LTG d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice ili bilo koje s njom povezane web stranice. LTG d.o.o. se potpuno odriče svake odgovornosti za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice ili bilo koje s njom povezane web stranice te newslettera.

LTG d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice, te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Svi su korisnici suglasni da je pristup i korištenje ove web stranice i bilo koje s njom povezane web stranice te sadržaja iste na njihov vlastiti rizik.

LTG d.o.o. može onemogućiti ili ograničiti korisnicima pristup ovoj stranici za vrijeme izmjene, održavanja ili u slučaju tehničke greške na stranici, ukoliko korisnik koristi ovu stranicu na način suprotan ovim pravnim napomenama ili ukoliko korisnik postupa na način koji bi po mišljenju LTG d.o.o. na bilo koji način ugrožavao ili mogao ugroziti rad ove web stranice.

1.3. Linkovi

LTG d.o.o. nema nadzor nad sadržajem web stranica trećih pravnih ili fizičkih osoba povezanih s ovom web stranicom ili putem kojih je korisnik mogao pristupiti ovoj web stranici, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti u pogledu točnosti, potpunosti i dostupnosti sadržaja na web stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

 

2. Zaštita privatnosti / Tajnost podataka / Slanje obavjesti / E-mailing

Naglašavamo da prilikom posjete ovim stranicama, vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti.

Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, ili u slučaju povrede prava i vlasništva LTG d.o.o., drugih korisnika ove web stranice ili trećih osoba, ili u slučaju nepridržavanja korisnika s ovdje navedenim uvjetima, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili.

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja zahtjeva korisnika. Možda ćemo Vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima koji mogu bolje odgovoriti na Vaša pitanja, što može uključivati i komunikaciju s ostalim povezanim društvima s LTG d.o.o. kao i za slanje obavijesti o radu LTG d.o.o.i sl. (newsletter i sl.).

Na određenim mjestima unutar www.ltg.hr stranice ili povezanih stranica, LTG d.o.o. će prikupljati osobne podatke korisnika i e-mail adrese (upis na e-mail listu, online upiti i sl.). Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika ove web stranice te u svrhu statističke obrade posjećenosti www.ltg.hr stranice kao i za slanje obavijesti o radu ili ponude LTG d.o.o. (newsletter) ili besplatnih obrazovnih materijala i sl..LTG d.o.o. jamči da podatke koje prikupi na taj način neće prodavati ili na bilo koji način ustupati trećim osobama. Korisnici će biti u mogućnosti naknadno izvršiti ispis iz e-mail liste na vlastiti zahtjev prema uputama koje će biti navedene u tim materijalima (newsletter).

 

3. Autorska prava/zaštitni znakovi

Sva neovlaštena korištenja sadržaja ove web stranice koja krše autorska prava LTG d.o.o., podložna su utuženju i kaznenim odredbama Zakona o autorskim pravima.

Svi zaštitni znakovi i žigovi koji se pojavljuju na ovoj web stranici, a koji nisu znakovi LTGd.o.o. pripadaju trećim osobama. 

LTG d.o.o. pridržava pravo ukloniti sa stranica bilo kakav sadržaj koji navodno krši autorska prava drugoga. Obavijesti o navodnim povredama autorskih prava na ovim web stranicama molimo pošaljite na LTG d.o.o. d.o.o., Srpanjska 2, Zagreb ili na naš e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s obveznom oznakom "Kršenje autorskih prava". Ukoliko navedeni podaci ne budu odgovarali, obavijesti moraju biti poslane na trenutnu adresu sjedišta firme LTG d.o.o. u trenutku slanja obavijesti.

 

4. Mjerodavno pravo

Na sve eventualne sporove i zahtjeve koji bi proizašli iz obveze postupanja korisnika ove web stranice u skladu s ovim pravnim napomenama primjenjivati će se hrvatsko materijalno pravo, a nadležni će biti hrvatski sudovi.

 

Copyright © 2014 LTG d.o.o. Sva prava pridržana


LTG d.o.o.  •  Srpanjska 2, 10 000 Zagreb  •  Tel: +385 1 388 1267   •  Mob: +385 91 3881 267  •  ltg@ltg.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok